Aanmelding en informatie

Met advies VMBO-basis of VMBO-kader (of kader/TL) >> dan naar de Horeca Vakschool Rotterdam!  
                                                         Download hier de brochure!
De Horeca Vakschool Rotterdam (HVsR) is een unieke vmbo-vakschool op het gebied van Horeca en Bakkerij. De HVsR draagt het vakmanschap op 'ambachtelijke' wijze uit en doet dat ook direct vanaf het eerste leerjaar. De HVsR is vanwege haar unieke karakter een regionale vmbo-school. De gunstige ligging aan de Noordsingel 72 - nabij het Hofplein en CS-Rotterdam - met prima OV maakt dat de leerlingen uit de gehele regio van Rotterdam afkomstig zijn. In onderstaand diagram is dat voor schooljaar 2015-2016 nader uitgewerkt.

Voedingsgebied Hvsr 2015 2016
Onder de Randgemeenten verstaan we de plaatsen: Schiedam, Vlaardingen, Lansingerland, Pijnacker, Hoek van Holland, Capelle a/d IJssel, Barendrecht, Alblasserdam, Spijkenisse, Hoogvliet, Krimpen a/d IJssel, Ridderkerk etc.

Informatie: Onder het genot van een kopje koffie en een koekje wordt op iedere woensdag van de week tussen 14.00 uur en 18.00 uur uitgebreide studie-informatie gegeven, uiteraard na telefonische afspraak (010 4655055). Tevens kan dan de eventuele aanmelding ingevuld worden. De informatie/inschrijving op woensdag wordt verzorgd door dhr. M. Meily of mevr. M. Blommestijn.

Definitieve inschrijving vindt plaats overeenkomstig de Rotterdamse Plaatsingswijzer én nadat de intakecommissie haar oordeel over de aanmelding heeft geformuleerd. Via onderstaande link kunt u het aanmeldingsformulier alvast bekijken of downloaden en invullen.

Aanmeldingsformulier